Kunstgras leggen en onderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw kunstgras, is een juiste installatie erg belangrijk. Om kunstgras te leggen moet de ondergrond stevig en vlak zijn, moet u de juiste installatiematerialen gebruiken en zo nog meer. Maar ook het onderhoud is belangrijk zodat u zo lang mogelijk van uw kunstmatige gazon kunt genieten.

Voor alle toepassingen met kunstgras geldt dat er een goede fundering moet worden aangelegd. Een stabiele, draagkrachtige, vlakke en waterdoorlatende ondergrond is een must! Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw huidige ondergrond en uw wensen.

Klik hier voor meer informatie »Kunstgras kunt u zelf leggen, of u kunt het laten aanleggen door ons ervaren aanlegteam. Wilt u het kunstgras door ons laten aanleggen? Vraag dan een offerte aan.

Wilt u het kunstgras leggen zelf doen? Bekijk dan onze installatie instructie.

Klik hier voor meer informatie »Verleng de levensduur van het kunstgras door het met regelmaat te onderhouden. Algen, mos en vuil kunnen op langere termijn uw kunstgras vervuilen. Door af en toe met de bezem het kunstgras te borstelen blijft uw kunstgras in top conditie! Meer informatie over het onderhoud vindt u hier.

Wij kunnen het kunstgras ook voor u onderhouden, periodiek of eenmalig. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie »


TOP