Kunstgras leggen en onderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw kunstgras, is een juiste installatie erg belangrijk. Met een juiste installatie en onderhoudsmethode gaat uw kunstgras het langste mee. Om kunstgras te leggen moet de ondergrond stevig en vlak zijn, moet u de juiste installatiematerialen gebruiken en zo nog meer. Maar ook het onderhoud is belangrijk zodat u zo lang mogelijk van uw kunstmatige gazon kunt genieten. Lees hieronder verder over hoe u uw kunstgras het beste kunt leggen en onderhouden.

Voor alle toepassingen met kunstgras geldt dat er een goede fundering moet worden aangelegd. Een stabiele, draagkrachtige, vlakke en waterdoorlatende ondergrond is een must! Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van uw huidige ondergrond en uw wensen. Met de juiste ondergrond komt uw kunstgras het beste tot zijn recht.

Klik hier voor meer informatie »Kunstgras leggen is met een beetje geduld goed zelf te doen. U kunt ook uw kunstgras door ons vakkundige aanlegteam laten aanleggen. Wilt u het kunstgras door ons laten aanleggen? Vraag dan een offerte aan.

Wilt u zelf het kunstgras leggen? Bekijk dan onze installatie instructie.

Klik hier voor meer informatie »Zelfs bij een onderhoudsvrije tuin komt er altijd wel een beetje onderhoud aan te pas. Verleng de levensduur van het kunstgras door het met regelmaat te onderhouden. Algen, mos en vuil kunnen op langere termijn uw kunstgras vervuilen. Door af en toe met de bezem het kunstgras te borstelen blijft uw kunstgras in top conditie! Zo blijft uw gazon altijd groen en fris. Meer informatie over het onderhoud vindt u hier.

Wij kunnen het kunstgras ook voor u onderhouden, periodiek of eenmalig. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie »


TOP