Creatief met kunstgras

Er zijn veel verschillende manier waarop u kunstgras kunt toepassen in uw tuin. Kunstgras is namelijk te gebruiken in allerlei kleuren, soorten en vormen! Hierdoor vindt u altijd wel iets dat bij u past. Om u wat inspiratie te geven, zijn hier verschillende manieren waarop u creatief kunt zijn met kunstgras in uw tuin.

 

Kleuren kunstgras

Kleuren kunstgras
Gekleurd kunstgras kan voor verschillende stijlen gebruikt worden. Gaat u voor een modern effect? Gebruik dan kleuren als zwart of paars en snijd het kunstgras in rechte, strakke vormen. Liever een speelse tuin voor de kinderen? Gebruik dan ronde, organische vormen en kleuren als rood of geel. Op welke manier u gekleurd kunstgras ook wil gebruiken, tegen een saaie tuin zegt u in ieder geval gedag!

Vormen kunstgras

De vorm waarin uw kunstgras gesneden is, zegt veel over de stijl van uw tuin. Kies voor strakke, rechthoekige vormen om uw tuin een modernelook te geven.
Kunstgras in verschillende vormenGebruik ronde, organische vormen om uw tuin juist wat speelser te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat betekent dat er altijd wel een vorm of stijl bij u past.

 

Indeling tuin

Kunstgras tuin indeling

De indeling van uw tuin kan ook een groot verschil maken in een strakke of juist speelse tuin. Met kunstgras is een praktische indeling nog makkelijker te realiseren. U kunt eindeloos experimenteren met verschillende hoogtes en vormen. Creëer bijvoorbeeld een zitkuil, of juist een fijne speelhoek. Met een goede indeling van uw tuin hoeft u zich nooit meer zorgen te maken, maar kunt u juist genieten. Hier kan kunstgras een grote bijdrage aan leveren.

Kunstgras aan de muur

Kunstgras decoratie aan de muur

 

Kunstgras aan de muur

Kunt u maar niet genoeg krijgen van het groen in uw tuin? Breng wat kunstgras aan uw muur aan! Hierdoor maakt u uw tuin nog groener. Er zijn vele manieren waarop u kunstgras op uw muur kunt bevestigen. Gebruik bijvoorbeeld ronde vormen, of maak gewoon uw hele muur groen! Alles kan, dus laat uw fantasie de vrije loop.

 

Grind

Grind met kunstgras

De laatste mogelijkheid om uw tuin om te toveren in een onderhoudsvrije tuin is om grind te gebruiken. Grind kan voor een strak effect zorgen. Ook is grind de perfecte basis voor de rest van uw tuin. Gebruik natuurlijke kleuren als bruin, wit of grijs om uw tuin een rustige basis te geven. De combinatie van grind en kunstgras is een must voor elke moderne tuin!

Net als kunstgras heeft grind geen onderhoud nodig. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhouden van uw tuin, waardoor u meer van uw tuin kan genieten. Uw tuin blijft er zo altijd strak en netjes uitzien, waardoor u meer tijd aan andere dingen kunt besteden.

Er zijn dus vele manieren waarop u kunstgras op een creatieve manier kunt toepassen in uw tuin. Kunstgras kan in allerlei vormen, kleuren en in combinatie met allerlei materialen. Dit maakt kunstgras perfect voor een onderhoudsvrije tuin. Met de juiste vorm en kleur, kunt u uw tuin omtoveren tot een onderhoudsvrije droomtuin!

TOP