KlantenserviceVeilig (online) betalen

U kunt bij Goedkoopkunstgras.nl uw bestelling op de volgende manieren betalen:

iDEAL
Met iDEAL kunt u direct na het bestelproces de betaling afhandelen bij uw eigen bank. U rekent af in een beveiligde betaalomgeving van uw eigen bank. Het voordeel van betalen met iDeal is dat de betaling binnen enkele minuten zichtbaar is voor ons en wij uw bestelling meteen kunnen verwerken.

Betalen bij afhalen
Wanneer u uw bestelling bij ons komt afhalen kunt u uw bestelling contant of per PIN afrekenen.Levertijden en verzendkosten

Bezorgen

Wanneer u producten online besteld kunt u kiezen om de producten bij ons af te halen of thuis gestuurd te krijgen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€5,95 voor bestellingen die met de pakketpost verzonden kunnen worden
€49,95 voor bestellingen onder de € 750,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 750,-

Levering verloopt via de pakketdienst van PostNL voor de pakketpost bestellingen, wij bezorgen zelf de grote pakketten, o.a. het grind en het kunstgras. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Afhalen

Afhalen kan tijdens onze openingstijden. Onze openingstijden zijn:

  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: 09:00 - 12:00

Andere dagen / tijden op afspraak mogelijk.

Verzenden

Verzenden van uw producten is mogelijk. Voor kleine producten gebruiken wij de pakketdienst van PostNL. De verzendkosten binnen NL via PostNL zijn € 6,95 per product. Voor grotere producten en grotere pakketten zijn de verzendkosten in Nederland 49,95€. Op de productpagina en in de winkelmand kunt u de verzendkosten bekijken. Wanneer we uw bestelling en betaling hebben ontvangen houden we u via email op de hoogte van de verwachte leverdatum.Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de aan ons betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkoopkunstgras.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Kunstgras - Uitgezonderd van herroepingsrecht

Kunstgras dat u via deze webwinkel koopt wordt op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@goedkoopkunstgras.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@goedkoopkunstgras.nl.  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.Contactinformatie

Goedkoopkunstgras.nl
Tel: 06 14395366
Mail: info@goedkoopkunstgras.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Goedkoopkunstgras.nl |handelsonderneming Van de Brake
Onze domeinnaam is Goedkoopkunstgras.nl
Ons vestigingsadres:
Sponturfwijk 3
7701 RL Dedemsvaart
KVK: 08210851

TOP